Zeer aantrekkelijk geprijsde woning op Blue Bay Beach ResortONDERCONTRACT

Zeer aantrekkelijk geprijsde woning op Blue Bay Beach ResortONDERCONTRACT
Blue Bay resort Curaçao Blue Bay Main, Blauw, Curaçao,
Te Koop 675.000. - vrijstaande woning
SR1715 300 m2 7 Bedrooms 3 Bathrooms 0 Garage 755 m2

Deze 2 verdiepingswoning met een woonoppervlakte van circa 300 m2 op een kavel van 755 m2, wordt aangeboden voor een zeer scherpe prijs.

De woning is gelegen op het Blue Bay Beach Resort Curacao.  De tropenwoning is ideaal gelegen ten opzichten van de stad, nieuwe ziekenhuis, stranden en biedt een veilige woonomgeving in een resort met een eigen strand. De  woning heeft 7 slaapkamers en 3 badkamers. 5 kleinere slaapkamers en 2 grote slaapkamers. De slaapkamers hebben allemaal airco. De woning heeft op de begane grond een entree/hal met een trap naar de bovenverdieping, waar zich de woonkamer, ruime open keuken, een ruim balkon, 3 slaapkamers, een badkamer, een vide en een grote terras. bevinden.  De keuken heeft een grote koelkast, oven, microwave en inductie kookplaat. De badkamer heeft 2 wasbakken, hangtoilet en doucheruimte.

Op de begane grond zijn 2 slaapkamers, een 1 kamer appartement met badkamer en een studio met badkamer met een extra gastenkamer. Verder is er een berghok/washok . De terrassen op de begane grond zijn gelegen aan de gehele voorkant en aan de rechterkant van het huis. Er is een carport voor 1 of 2 auto’s. En een onderhoudsvriendelijke tuin.

Door de balkons en grote terrassen is het echt een fijne tropenwoning met overal licht en wind.

Het huis verdient aanpassingen en updates, maar nog steeds blijft het huis zeer aantrekkelijk geprijsd en kan helemaal naar eigen stijl worden aangepast. Vergelijk dit huis met woningen op Blue Bay en met kavels die er te koop staan, dan is het direct duidelijk dat de prijs zeer scherp is. 

De woning heeft inmiddels boven 2 nieuwe aluminium ramen en 2 nieuwe ramen staan klaar om te installeren.

Bent u op zoek naar een zeer aantrekkelijk  geprijsde woning op Blue Bay Beach Resort of als investerings-object neem dan gerust contact met ons op.

Similar Properties