Nette woning op resort met zwembad en tennisbaanVERHUURD

Nette woning op resort met zwembad en tennisbaanVERHUURD
Recompensa, Curaçao, Nederland
Te Huur 3.250. - vrijstaande woning
SR1707

Casa Korsou ligt op Recompensa Park en zowel het huis als de tuin zijn in 2021 volledig gerenoveerd. Het huis is nu van alle gemakken voorzien, en ook de tuin wordt binnenkort opnieuw aangelegd zodat er een mooie porch bijkomt!

Bij binnenkomst zie je aan je linkerhand de moderne keuken. De 3 slaapkamers en 2 badkamers tref je rechts in de woning. De woonkamer kijkt uit op de tropische voortuin en middels de schuifpui loop je de overdekte porch op. Een fijn plekje om te ontbijten of te borrelen! De achtertuin is ruim opgezet en voorzien van de mooiste palmbomen en tropische planten, waar je op het terras of in de overdekte loungehoek heerlijk van kan genieten. Lekker liggen zonnen op de ligbedden? Dan is de buitendouche ideaal om je even op te frissen.

Recompensa Park is een rustig en veilig park. Het ligt heel gunstig, binnen een minuut of 10 ben je bij Jan Thiel en Mambo Beach, maar je bent ook zo in Willemstad. Voor wie van rust houdt ideaal, maar als je wel de drukte op wil zoeken, dan ben je heel snel bij de hotspots. Het park beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, waar je in alle rust van de zon kan genieten. 

Huurprijs is NAFL; 3.250,- per maand inclusief resortfee, excl: g/w/e. Borg is gelijk aan 1 maand huur.

Similar Properties