Vrijstaande tropenwoning met zwembad te Katoentuin VERKOCHT

Vrijstaande tropenwoning met zwembad te Katoentuin VERKOCHT
Kaya Katoentuin, Katoentuin, Curaçao, Nederland
Te Koop 785.000. - vrijstaande woning
SR1685 4 Bedrooms 3 Bathrooms 730 m2

Deze royale, compleet gemeubileerde verdiepingswoning ligt in de populaire wijk Katoentuin. Deze wijk ligt op 10 minuten rijden van de stranden bij Jan Thiel en dichtbij populaire restaurants zoals Brakkeput mei-mei.

U komt binnen via de voorporch in de ruime woonkamer met vele hardhouten shutter ramen en deuren. De deuren kunt u helemaal openschuiven zodat de overdekte achterporch direct betrokken is met de keuken en meteen al een tropisch gevoel geeft. De keuken heeft een kookeiland met veel kasten, laden, oven en vaatwasser.

Op de benedenverdieping bevindt zich ook een ruime slaapkamer met badkamer en-suite en voorzien van dubbele wastafels. Op de boven verdieping zijn nog 3 slaapkamers waarvan 1 met badkamer en-suite. De ander 2 slaapkamers delen de 3e badkamer. Hier bevindt zich ook het dakterras van 60 m2 vanwaar u een geweldig uitzicht over de wijk heeft!

In de tuin is het recent gebouwde magnesium zwembad met houten pooldeck waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van de rust in deze geliefde wijk. In de tuin is ook een deepwell aanwezig!

De woning staan op een kavel van 730 m2 eigendomsgrond.

Similar Properties