Modern boven appartement te Cas Grandi

Modern boven appartement te Cas Grandi
Kaya Handel, Willemstad, Curaçao
Te Huur 2.075. Naf per maand - Appartement
SR2021 2 Bedrooms 1 Bathroom 2021 Year Built

De villawijk Cas Grandi ligt op de zuidoosterlijke helft van Curaçao. Gebouwd  tegen een heuvel, aan de rand van het Spaanse Water. Hierdoor heeft u niet alleen een schitterend uitzicht op de Tafelberg en de omringende omgeving, maar bent u door de hoogte ook verzekerd van een voortdurend verfrissend windje.
Cas Grandi ligt op geringe afstand van het Spaanse water, en de bekende stranden zoals Zanzibar te Jan Thiel en natuurlijk Mambo Beach.

Het gaat hier om een nieuwbouw appartement welke gelegen is op de eerste verdieping en welke reeds klaar is voor oplevering ter verhuur!
Middels de trap naar boven komt u op een ruim balkon welke goed op de wind staat en mooi uitzicht geeft over de wijk.
Bij entree komt u in de hal waarvan zich links de ruime hoofdslaapkamer bevindt en apart een badkamer bestaande uit douche wastafel en toilet.
Aan de andere kant van de hal bevindt zich een kleinere kamer welke u zelf een invulling kan geven.
Het appartement heeft een woonkamer met open keuken welke prachtig uitzicht heeft op de tafelberg terwijl u de afwas doet. In de woonkamer/keuken heeft u toegang naar de tweede ruime slaapkamer.
De tuin beneden is simpel en netjes voorzien van siergrind en zal hier in de toekomst nog wat tropische plantjes komen, u kunt uw auto binnen onder de carport naast de trap parkeren.

Overig:
Huisdier in overleg toegestaan.
Electra zal via pagatinu systeem gaan.
Internet wordt aangevraagd en zal incl de huurprijs komen.

Property Map

Similar Properties

Leave a Reply