Zeer nette gemeubileerde studio’s te Steenrijk

Zeer nette gemeubileerde studio’s te Steenrijk
Deventerstraat, Willemstad, Curaçao
Te Huur 1.200. Naf per maand - Studio
SR2496 1 Bedroom 1 Bathroom 2021 Year Built

De wijk Steenrijk is zeer centraal te noemen, zo bent u in 5 minuten op Mambo beach, verschillende winkels en scholen op zeer korte afstand,
en is er een minimarkt aan de overkant van straat.
Dit prachtige nieuwbouwcomplex is in de laatste fase en worden de puntjes op de i gezet voor de afwerking. Er komen in totaal 7 studio’s waarvan nu 2 compleet af zijn en dus beschikbaar zijn. Naast de studio’s (op hetzelfde terrein) zal een bakkerij komen waar u heerlijk sóchtends uw vers brood kunt halen en zal er een ATM komen. Er is voldoende parkeerplaats en is het terrein af te sluiten middels een toegangspoort.

Alle studio’s zijn hetzelfde en komen gemeubileerd. Zo hebben ze een mooie nette keuken met inductie kookplaat met afzuiging en een grote koelvries combinatie, hoge tafel met 2 stoelen en flatscreen, 2 persoonsbed met kledingrek, luxe badkamer met inloopdouche,wastafel en toilet.
Het complex heeft een aparte gezamenlijke wasruimte waar 2 wasmachine’s en 2 drogers zullen komen te staan welke via een muntjes systeem werkzaam zijn. Aan de zijkant van het complex zal een gezamenlijk zitruimte gecreerd worden.

Overig:
– Huisdieren niet toegestaan.
– Huur is inclusief wifi, water en afvalstoffen. Electra gaat via pagatinu
– Borgsom is Naf 1.750

Property Map

Leave a Reply