Vrijstaande woning op mooi resort te Jan Thiel

Vrijstaande woning op mooi resort te Jan Thiel
Marbella estates G8, Jan Thiel, Curaçao
3.300. Naf per maand - vrijstaande woning
3 Bedrooms 2 Bathrooms

Marbelle resort is een mooi groen resort, fijn voor kinderen om onbezorgd te kunnen spelen en waar jong en oud kunnen genieten van het royale zwembad.
Het resort is gelegen te Jan Thiel, dit is aan de oostkant van Curacao waar vele faciliteiten te vinden zijn en scholen, stranden op korte afstand zijn.

Bij binnenkomst van deze woning komt u in de woonkamer welke een hoog plafond heeft wat voor ruimtelijk gevoel zorgt, er is een nette open keuken welke voorzien is van diverse aparatuur. Via de hal komt u bij de slaapkamers, 3 in totaal welke over airco beschikken. De master bedroom heeft een walk-in closet met aansluitend een badkamer met douche, wastafel en toilet. De overige 2 kamers delen de tweede badkamer. Beide badkamers hebben warm water door middel van een geiser.

De tuin rondom de woning is ruim en netjes verzorgt, voor de plantjes is er een dripsysteem welke aangesloten is op de deepwell van het resort dus geen extra water kosten. Aan de achterkant aansluitend aan de woonkamer is er een overdekte porch waar u heerlijk kunt zitten en tevens is er een aparte berging tot beschikking.

Details:
*Zowel 110V als 220V aanwezig
*Gesloten resort
*Gezamenlijk zwembad
*Huisdieren niet toegestaan
*Woning wordt gemeubileerd aangeboden, ongemeubileerd evt mogelijk huurprijs blijft hetzelfde.
*Huurprijs is Incl resortfee
*Beschikbaar van Juli 2020

Property Map

Similar Properties

Leave a Reply