Vrijstaande gezinswoning met 2 appartementen te Santa Rosa

Vrijstaande gezinswoning met 2 appartementen te Santa Rosa
Daphneweg, Willemstad, Curaçao
VERHUURD 3.500. per maand - Gezinswoning, Vrijstaande woning met appartement
SR1566

Nette, ruime en keurig onderhouden woning met 2 losstaande appartementen op zeer ruim kavel. De tropenwoning heeft aan de voorkant een overdekte kleine veranda (zonkant) met mooi verzorgd groen gazon en beplanting en aan de achterkant (schaduwkant) een royaal erf met tropische planten/bomen (oa een mispel- en mangoboom, en een palmboom met kokosnoten en bananenplanten). Een lekker stuk grond voor kinderen om te ravotten of voor huisdieren om los te lopen en met voldoende ruimte voor het creëren van een zithoek. Ook is er nog een overdekte “binnen”porch aan de zijkant van de woning die tussen de woning in ligt.

De ongemeubileerde woning heeft naast 3 slaapkamers (airco) en 2 badkamers, washok, berging nog een grote (kantoor)ruimte met eigen ingang die uiteraard ook als extra slaapkamer of gastenverblijf is in te richten. Wateraansluiting aanwezig. De woning is geheel omheind, heeft een elektronische toegangspoort, carport en beschikt over een alarmsysteem.

De 2 appartementen worden mee verhuurd en mogen door huurders ook voor AirBnB of BnB doeleinden gebruikt worden. De appartementen hebben hun eigen ingang en privacy is over en weer gewaarborgd.

Zeer centraal gelegen vlak achter de Santa Rosa weg. Winkels restaurants, scholen in de directe omgeving, en op nog geen 15 autominuten rijden van de bekende stranden en centrum Willemstad.

– exclusief g/w/e
– exclusief verplicht tuinonderhoud (Naf 150,- p/mnd)
– deepwell en dripsysteem aanwezig

Property Map

Similar Properties

2 Comments

 1. Peter en Wanda Taal

  on said  

  Goedendag, hierbij willen we graag reageren op propnr.SR1566 (bovenstaande).
  Is er een mogelijkheid tot bezichtiging ? Wij zijn van 27/01 t/m 07/02 op het eiland
  om diverse woningen te bekijken.
  Graag zouden wij ook een afspraak met u willen maken.
  BVD.

  Met vriendelijke groet,

  Peter en Wanda Taal.
  Alkmaar.

Leave a Reply