Ruime woning in de wijk Curasol, naast Blue BayVERKOCHT

Ruime woning in de wijk  Curasol, naast Blue BayVERKOCHT
Kaya Kanchi, Sint Michiel, Curaçao
Te Koop 295.000. - Vrijstaande woning met appartement
SR1671 155 m2 4 Bedrooms 3 Bathrooms 0 Garage 545 m2


Ruime en gunstig gelegen woning; naast Blue Bay Beach resort te Curasol, Curacao

De wijk Curasol is de laatste jaren zeer gewild, door gunstige ligging naast Blue Bay Beach resort, centraal en dichtbij de mooie stranden. Vooral binnen Blue Bay Beach Resort zijn de prijzen ontzettend gestegen en zijn de meest kavels door de ontwikkelaar verkocht en wordt er nu net buiten Blue Bay veel geinvesteerd door project ontwikkelaars. De wegen naar het huis zijn recent mooi opgeknapt en bereikbaar via afslag net voor de poort van Blue Bay Beach Resort.

De woning is zeer ruim en heeft een porch, grote woonkamer, 1 grote woonkeuken, met 3 slaapkamer, en 3 badkamers. Woning circa 155 M2 gelegen op een perceel van 545 M2 eigendomsgrond

De woning is recent voor een groot deel netje opgeknapt en verbeterd, zoals het electrawerk (ook veel 220volt), een aantal nieuwe aluminium ramen en deuren, stukadoorswerk, tuin verbetering, nieuwe muur en hek aan de straatzijde, nieuwe keuken en schilderwerk. Wel dient de woning verder netjes afgemaakt te worden, zoals badkamers, tegelwerk, aantal plafonds en schilderwerk. Plannen zijn er allemaal en ook is er veel materialen om het af te maken, zoals gipsplaten, tegels, ramen, dubbele aluminum voordeur, etc.

Er is door de eigenaar een gunstige vraagprijs bepaald, waarbij er rekening is gehouden met het feit dat de woning verder dient worden afgewerkt.

Er is eventueel een mogelijkheid om de woning in twee delen te splitsen, zodat er 2 onafhankelijke woonruimtes zijn. Woonruimte A) met Woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een woonruimte B) met woonkamer, open keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer.

Los van het huis is een extra ruimte gebouwd die nu dient voor de wasmachine en een ruime berging. Eventueel is deze ruimte om te bouwen als gastenkamer.

Aan de achterkant van het huis is voldoende ruimte om nog een porch en/of zwembad te bouwen. Er is een carport aan de zijkant van het huis waaronder gemakkelijk 2 auto’s kunnen staan. Ook is aan de voorkant van het huis nog extra ruimte om binnen het terrrein te parkeren.

De tuin is volledig met omheining en de voorkant is recent helemaal opgeknapt inclusief nieuwe muur en een electrisch hek.

Prijs is verlaagd van Nafl: 327.000,- NU NAAR Nafl: 295.000,- !!

Property Video

Similar Properties