Heerlijke tropenwoning op kindvriendelijk resort

Heerlijke tropenwoning op kindvriendelijk resort
Lagunisol, Jan Thiel, Curaçao
1.800. Nafl per maand - vrijstaande woning
SR2641 3 Bedrooms 2 Bathrooms

Het resort Lagunisol is zeer centraal gelegen aan de caracasbaaiweg waar zich vele diverse winkels en horeca te vinden is.
Ook zijn de bekende scholen zoals Albert Schweitzer en Klein Collega op korte afstand en kunt u uw boodschappen doen bij Vreugdenhill welke op ongeveer 10 minuten afstand rijden is. Wilt u een dagje naar het strand? Dan zijn Jan Thiel beach en Mambo beach zeker een optie door de korte afstand. Wilt u liever aan het zwembad liggen? Dan is dit resort zeker geschikt voor u met een heerlijk ruim zwembad een apart kinderbadje en zelfs een tennisbaan tot uw beschikking. Het is een beiligd resort met security en kindvriendelijke door de aangelegde drempels en het 1 richtings verkeer.

U komt via de keuken binnen welke beschikt over diverse inbouw apparatuur en heeft het een woonkamer met hoog plafond met schuifdeuren naar de tuin toen. Via een trapje komt u bij de slaapkamers, in totaal 3 en allen met airco. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer met warm water, de tweede badkamer is gelegen tussen de overige slaapkamers. In de hal bevindt zich tevens ook een aparte waskamer.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan
Huurprijs is excl resortfee Nafl 200 p.m
Huurprijs is excl water/electra en wifi

Property Map

Similar Properties

Leave a Reply