Te Koop: Hofweg 19, Julianadorp, Curaçao

Te Koop: Hofweg 19, Julianadorp, Curaçao
Hofweg, Julianadorp, Curaçao
Te Koop 935.000.  
SR1730 2335 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms

Karakteristieke Tropenvilla met Riante Tuin

Ontdek het unieke karakter van deze originele Tropenvilla, gelegen in het rustige en gewilde Julianadorp op een ruim perceel van circa 2.335 m² eigendomsgrond. Dit is een unieke kans om te wonen in een voormalige Shell-woning, boven straatniveau, met alle luxe en comfort die je maar kunt wensen.

De Woning

Stap binnen in deze charmante tropenvilla en laat je verrassen door de twee royale leefruimtes. De voorkamer heeft een indrukwekkend hoog plafond en biedt toegang tot de stijlvolle keuken en twee ruime slaapvertrekken met badkamer. De gehele woning is in 2013 volledig gerenoveerd, waarbij ook het dak in originele staat is hersteld en de elektriciteit is gemoderniseerd. In 2022 zijn de buitengevels, het houtwerk en de binnenkant van de woning opnieuw geschilderd.

Keuken

De keuken is het kloppende hart van deze woning. Deze moderne ruimte is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, fornuis met oven, afzuigkap en een inbouwruimte voor de koel/vriescombinatie met wateraansluiting. Het granieten aanrechtblad en de tijdloze magnolia afwerking maken het plaatje compleet.

Slaapvertrekken

Deze villa biedt ultiem comfort met drie slaapkamers, waarvan twee zijn voorzien van airconditioning en inbouwkasten. De eerste badkamer is ruim opgezet met douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er een apart gastentoilet en een derde slaapkamer met eigen douche en toilet, ideaal voor gasten.

Extra Ruimtes

De tweede riante leefruimte biedt via schuifdeuren toegang tot de tropische tuin en verbindt de keuken met een kantoorruimte en een aparte wasruimte met wasmachine-aansluiting. Dit maakt het huis niet alleen stijlvol maar ook zeer functioneel.

Riante Tuin

De indrukwekkende tuin van 2.335 m² biedt een oase van rust en ruimte met tropische planten, zingende vogels en volop privacy. Hier is voldoende ruimte voor een bijgebouw of zwembad. De elektrische poort en eigen oprijlaan zorgen voor een luxe gevoel. Geniet van de tropische flora en fauna, waaronder prachtige palmbomen, kleurrijke bloemen en colibries.

Locatie: Julianadorp

Julianadorp is een geliefde wijk, oorspronkelijk ontwikkeld voor het Shell-personeel. Het gebied staat bekend om zijn ruime kavels en stijlvolle Caribische villa’s. De buurt is zeer gewild vanwege de nabijheid van particuliere scholen, de luchthaven, supermarkten, het populaire Blue Bay resort en Kokomo Beach. Het centrum van Willemstad ligt op slechts 10 minuten afstand.

Samenvatting

  • Instapklare tropenvilla
  • Riante tuin met volgroeide landscaping en deepwell
  • Twee ruime woonkamers
  • Moderne keuken met inbouwapparatuur
  • Drie slaapkamers (waarvan twee met airconditioning)
  • Twee badkamers en apart gastentoilet
  • Sfeervolle buitenruimte met veranda
  • Separate wasruimte
  • Parkeren op eigen terrein
  • Mogelijkheid tot realiseren van een gastenverblijf

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze fantastische villa? Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging op locatie. 

Vraagprijs: NAF: 935.000,00

Property Map