Zeer mooie Tropenvilla met prive zwembad op villapark Flamboyan

Zeer mooie Tropenvilla met prive zwembad op villapark Flamboyan
Kaya Kratos, Willemstad, Curaçao
645.000. - Resort, Tropenvilla, vrijstaande woning
SR1605 140 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms 500 m2

Centraal gelegen op Banda Ariba, in de wijk Kwartje, ligt het luxe Villapark Flamboyan. Een unieke woonomgeving vlakbij de Aloë Vera Plantation, de Curaçao Ostrich Farm en het prachtige natuurgebied rondom de Sint Joris Baai.

Deze Villa  ligt aan de Kaya Kratos en heeft een privé zwembad. De woning heeft een woonoppervlakte van 120 m2 en is van alle gemakken voorzien. Er zijn 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en voor gasten is er een apart toilet. De keuken is afgewerkt met inbouwapparatuur en een koelkast en de ramen zijn voorzien van hardhouten shutters, waardoor er altijd een lekker briesje door de woning staat. De masterbedroom heeft een ingebouwde kledingkast en een badkamers en suite. De overige twee slaapkamers delen de tweede badkamer.

Aan de achterzijde van de woning is er een heerlijke overdekte porch, die tevens toegang geeft tot de ruime, onderhoudsvriendelijke tuin. Hier bevindt zich ook het zwembad omringt met een hardhouten pool dek en een ruime ( 20 m2) Palapa.  Naast het zwembad is er een apart pool huis. Hierin bevindt zich de zwembadpomp. Het perceel heeft een totaal oppervlakte van 500 m2 en aan de voorzijde van het huis is er parkeergelegenheid voor minimaal twee auto’s.

De woning is in verhuurdestaat tot 2024/2025

Property Map

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published.