Vrijstaande verdiepingsvilla met zwembad op ruime kavel te Grote Berg

Kaya Balinja, Grote Berg, Curaçao
Te Koop 749.000. Nafl - B&B, Gezinswoning, vrijstaande woning
SR1416 940 m2 5 Bedrooms 3 Bathrooms 2 Garages

In de wijk Grote Berg is deze riante tropenvilla te koop die geschikt is voor verschillende doeleinden zoals B&B, vakantieverhuur of natuurlijk eigen gebruik. Grote Berg is nabij de meest prachtige stranden als Cas Abou, Porto Marie, Daaibooibaai en Grote Knip en 10 minuten naar Willemstad.

Via de voordeur komt u binnen in de woonkamer en eetkamer met een zeer ruim opgezette keuken  De woonkamer loopt door naar de gang welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en 1 badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioners. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Naast de garage is een aparte ruimte/ gastenverblijf met airco en badkamer.

De bovenste etage is voorzien van een mezzanine die uitkijkt op de woonkamer. Er zijn op de eerste etage twee slaapkamers waarvan één een eigen dakterras heeft waar u uitkijkt op het zwembad en de achtertuin, en een walk-in closet. Er is een grote badkamer aanwezig met jacuzzi/ligbad , douche, een dubbele wastafel en een bidet. Beide slaapkamers zijn voorzien van een airco.

De tuin is voorzien van een ruim zwembad welke is gesplitst in diep en ondiep gedeelte. Er is een groot terras aanwezig met een palapa. Tevens is er een grote overdekte porch aanwezig met buitenkeuken. De gehele tuin is ommuurd en er is een elektrische toegangsport.

Er is bij het zwembad een buitentoilet/ bergruimte en pomphuis. De voortuin is voorzien van een aantal tropische palmbomen met daaromheen grind. Er is een garage aanwezig die plek biedt voor 2 auto’s. De woning beschikt over een nieuwe alarminstallatie met camerasysteem.

De Kavel is 940 m2 eigendomsgrond. Bebouwd plusminus 500 m2.

Recent taxatierapport ( 13- 03-2018): Marktwaarde Nafl: 895.000,- 

 

Property Map

Similar Properties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *