Vrijstaande nieuwbouw woning te Sta Catharina Resort

Vrijstaande nieuwbouw woning te Sta Catharina Resort
Santa Catharina Resort, Willemstad, Curaçao
Te Koop 395.000. NFL - vrijstaande woning
SR1622 120 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms 2021 Year Built 360 m2

Santa Catharina Resort is een kleinschalig en rustig bungalowpark bestaande uit 30 woningen en een pas gerenoveerd ruim zwembad en is gelegen aan de noordoostelijke kant van Curaçao. Op een paar minuten rijden vindt u de Sint Jorisbaai, een prachtig natuurgebied, welke erg populair is bij diegene die houden van kitesurfen, wakeboarden. Ook wandelaars maken gebruik van de prachtige wandelroutes rondom de baai in het midden van deze ongerepte natuur. 

Deze pas opgeleverde, instapklare tropenwoning is zowel geschikt voor eigen bewoning maar ook als investering, denkt u b.v. aan vakantieverhuur! Nederlands beheer aanwezig.

De villa staat op 360 m2 eigen grond en heeft een oppervlakte van 120m2.

U komt binnen in de ruime L- vorige woonkamer met hoog plafond en een open keuken. De keuken beschikt over een fornuis met oven en een vaatwasser. Op de vloer liggen prachtige porseleinen tegels uit Portugal. De woning beschikt over 2 mooie, royale slaapkamers met beide luxe badkamers en suite.  Buiten is een terras gemaakt en de tuin staat vol met tropische planten.

Investering:

Santa Catharina resort is ook een geliefd resort bij toeristen die veelvuldig terugkomen. Bij vakantieverhuur kunt u de woning voor ongeveer € 75,- per nacht verhuren.

De resort fee is Nafl: 200,- per maand, dat is voor het onderhoud van het park zoals zwembad en tuinonderhoud.

Vraagprijs ongemeubileerd Nafl: 395.000,-

Vraagprijs compleet gemeubileerd Nafl: 410.000,

 

 

Property Map

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *