Vrijstaande nieuwbouw woning te Grote BergVERKOCHT

Vrijstaande nieuwbouw woning te Grote BergVERKOCHT
Grote Berg, Curaçao
Te Koop 375.000. NAFl - vrijstaande woning
SR1626 225 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms 587 m2

De wijk Grote Berg ligt centraal op het smalste deel van het eiland, net ten westen van Hato Airport. Deze buurt kenmerkt zich door rust en natuur.Het is een rustige wijk met diverse voorzieningen in de buurt. Op nog geen 20 minuten rijden vindt u de prachtige stranden zoals Daaibooi, Cas Abou en Porto Marie. De wijk is een goede combinatie tussen het Westpunt en het drukke leven in de stad. De belangrijkste verkeersader is de Weg naar Westpunt. 

Deze vrijstaande woning, die perfect op de wind ligt, beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ruime Master Bedroom heeft een prachtige kastenwand en een badkamer en suite. De overige 2 slaapkamers delen de tweede badkamer.

U komt binnen via de overdekte voorporch en komt dan in de hal die doorloopt naar de woonkamer en keuken. De moderne keuken beschikt over veel kastruimte en alle benodigde apparatuur zoals vaatwasser en 6 pits gasfornuis.

De slaapkamers en badkamers bevinden zich aan de linkerkant van de woning, hier is ook de aparte wasruimte en een zij-ingang. De  ruime zolder van 130 m2  is begaanbaar en bereikbaar via de vlizotrap.

Via de keuken komt u buiten op een prachtige overdekte porch met veel ruimte waar u heerlijk kunt genieten van het tropische buitenleven. Naast de porch is een buitenkeuken aangelegd.

Deze nette woning staat op een ruime hellende eigendoms kavel van 687 m2 en in de tuin is de aanleg van een zwembad al voorbereid.

Property Map

Similar Properties

4 Comments

  • admin

   on said  

   Beste Martin,

   We hebben voor morgen een afspraak om 10.30 en ik sta bij Bali op jullie te wachten!

   Mvg,

   Wiep Monsma

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.