Stijlvol modern appartement aan het Spaanse Water

Caracas Baai, Curaçao
Te Huur 2.950. per maand - Appartement
SR424 175 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms

Terrasse A La Mer – Split Level Appartement Te Huur

Prijsindicatie: Nafl 2.950
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Stijlvol ontworpen en ruim bemeten split-level appartementen te huur op Terrasse A La Mer. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Over De Split Level Appartementen

Op Terrasse A La Mer worden voornamelijk semi-gemeubileerde appartementen en soms volledig gemeubileerde appartementen te huur aangeboden. U bereikt dit ruime appartement van circa 175m2 via een nette gallerij. Vanuit de entree bereikt u eerst een volledige master suite met inloopkast en badkamer. De luxueuze badkamer is voorzien van sanitair van Grohe kwaliteit (of vergelijkbaar). Vanuit de ruime en lichte woonkamer, die via een glazen schuifpui verbonden is met een royale overdekte woonporch, heeft u een prachtig uitzicht over het Spaanse Water. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u de luxe open keuken, compleet met vaatwasser, combi oven/magnetron dubbeldeurs koel-vries combinatie en een ontbijtbar. Alle apparatuur is van Siemens of van vergelijkbare kwaliteit.
Via de trap bereikt een half open vide vanwaar u uitkijkt over de woonkamer beneden. De hoogte van de woonkamer, met haar sierlijke houten plafond, is werkelijk spectaculair te noemen. Op deze 2e verdieping bevinden zich nog een tweetal ruime slaapkamers, een tweede badkamer een tweede terras met vrij uitzicht over het Spaanse Water.

Hoewel alle slaapkamers airconditioning hebben, zult u hier waarschijnlijk weinig gebruik van maken omdat de heerlijke passaatwind voor optimale verkoeling zorgt in dit frisse appartement.

Het appartement is verder voorzien van een was annex opbergruimte. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.
Let op: de genoemde huurprijzen zijn een indicatie voor ongemeubileerde woningen. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van de huurwoning, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.

Property Map

Similar Properties