Sfeervolle en royale woning te Grote Berg

Sfeervolle en royale woning te Grote Berg
Grote Berg, Curaçao
VERHUURD 2.950. per maand - vrijstaande woning
SR2843 900 m2 4 Bedrooms 3 Bathrooms 1997 Year Built 220 m2

Deze sfeervolle en zeer goed onderhouden woning ligt in de rustige gewilde wijk Grote Berg, centraal op het eiland tov stranden, luchthaven en toch op slechts 20 min rijden van Willemstad.

De heerlijke woning heeft een grote open keuken voorzien van een tv-hoek, een royale woonkamer met eethoek, 4 slaapkamers (allen met airco) en 2 badkamers waarvan 1 in de masterbedroom. Daarnaast heeft de woning nog een aparte studeerkamer (volledig ingericht*), apart gastentoilet en is er nog een bergruimte aanwezig.

De woning is recent gerenoveerd; te weten voorzien van nieuwe ramen, nieuwe deuren en plinten, schilderwerk binnen en buiten en gedeeltelijk nieuw sanitair. Daarbij kan de woning in overleg zowel ongemeubileerd als met basics gehuurd worden (denk aan kasten, bedden, studeerkamer, eethoek).

De grote prachtige tropische tuin, met o.a mangobomen, een zuurzak- en bananenboom maakt het echt compleet en biedt meer dan voldoende ruimte voor het echte buitenleven. Aan beide zijden van de woning is een groot ruim houten terras, deels ook nog overdekt. Parkeerruimte op het gated terrein en zeer veel privacy!

  • inclusief groot tuinonderhoud (1x p/3mnd)
  • exclusief wifi, alarminstallatie
  • exclusief g/w/e

    Huisdieren toegestaan

Property Map

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published.