Schitterende, luxe tropenvilla op Spaanse Water resort Jan Sofat

Schitterende,  luxe tropenvilla op Spaanse Water resort Jan Sofat
Jan Sofat, Willemstad, Curaçao
Te Koop 1.800.000. Nafl - Luxe Villa, vrijstaande woning
SR1510 5 Bedrooms 3 Bathrooms 1100 m22

Deze adembenemend mooie,  zeer goed onderhouden villa ligt heerlijk rustig op dit geliefde resort.

U komt binnen op de begane grond waar zich de slaapkamers en badkamers bevinden. Links van de trap is de riante masterbedroom met eigen badkamer en walk-inn closet. Rechts bevinden zich de overige 3 slaapkamers en 1 badkamer. Door middel van de vele shutters is het heerlijk koel in de gang naar de slaapkamers.

Op de verdieping is links de sfeervol ingerichte woonkamer met geweldig uitzicht op het Spaanse Water en de Tafelberg. Rechts is de gezellige eetkamer met keuken en kookeiland. Aansluitend is een overkapte porch waar u heerlijk in de openlucht kunt dineren.

Door de openslaande deuren komt u bij het zwembad en het grote lounge gedeelte wat een prachtig uitzicht heeft en heerlijk op de passaatwind ligt. Via een trap naar beneden komt u bij het appartement, momenteel in gebruik als fitnessruimte, met een badkamer en slaapkamer. Beneden in de tuin is ook de apart gelegen wasruimte.

Op het dak van de dubbele garage zijn 8 zonnepanelen geplaatst die grotendeels voor de stroomvoorziening zorgen in het hele huis.

Vraagprijs Nafl: 1.800.000,- k.k.

1.100 m2 eigendomsgrond.

 

 

Property Map

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published.