Riante tropenvilla met zwembad en appartement te Bottelier

Bottelier Kaya A, Willemstad, Curaçao
Te Huur 4.750. per maand - Vrijstaande woning met appartement
SR1597 7 Bedrooms 3 Bathrooms

Een prachtige, ruime en volledig gemeubileerde villa met schitterend uitzicht over de Caribische zee en de wijk Bottelier te Curacao!! Bottelier is super centraal gelegen en is dichtbij scholen, stranden, winkels, botica’s, supermarkt etc.

Als u de villa, via het bordes,  binnenkomt door de grandioze, luxe voordeur komt u meteen in een prachtig lichte hal met aan de rechterkant een zee aan woonruimte en veel licht. Door het verschil in levels heeft het een huiselijke sfeer. De keuken is mega-ruim en beschikt over de benodigde apparatuur, apart is nog een bijkeuken. Via een schuifpui komt u op het achter terras waar ook het zwembad is.

Links van de hal bevinden zich de biljartkamer ,  1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1 e verdieping is een ruime overloop die leidt naar de prachtige balkons met geweldig uitzicht! Op deze verdieping bevinden zich ook: de Masterbedroom met grote inloopkast en eigen badkamer. Hier zijn ook de 3 overige slaapkamers en 1 badkamer.

Het appartement beschikt over een woonkamer, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het appartement mag niet onderverhuurd worden maar dient uitsluitend als gastenverblijf.

De villa kan gemeubileerd of semi- gemeubileerd worden verhuurd. Huisdieren in overleg.

Huurprijs Naf: 4.750,- per maand incl. tuin en zwembadonderhoud, excl. onkosten aan het zwembad zoals ; gloor , PH en algen bestrijder.

Beschikbaar per 1 juli 2020.
Bij serieuze intresse meer foto’s beschikbaar.

Property Map

Similar Properties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *