Ongemeubileerd appartement te Montaña Abou

Ongemeubileerd appartement te Montaña Abou
Kaya Hoslit, Willemstad, Curaçao
Te Huur 1.050. Nafl per maand - Appartement
SR2396 1 Bedroom 1 Bathroom

Montaña is een woonwijk in het oosten van WillemstadH Het is een relatief grote wijk die op haar beurt weer is onderverdeeld in kleinere wijkjes, zoals onder andere Montaña Abou, Hoenderberg, Beurs, Montaña Rey.
De wijk kent ook een kleine winkelcentrum met de naam Shopping Center 2000. Verder zijn vele minisupermarktjes, winkeltjes en toko’s gespreid over de wijk langs de hoofdwegen te vinden. 

Het appartement heeft een knusse woonkamer met open keuken welke voorzien is van een inbouw fornuis en met een toegang naar de overdekte voorporch toe. Het heeft 1 slaapkamer voorzien van airco en een aparte badkamer bestaande uit douche met warm water (heather), toilet en wastafel. Er is een aparte ruimte welke u zelf kunt inrichten als bv walk-inn closet of computerkamer, hier is geen airco aanwezig maar mag u indien gewenst wel zelf ophangen (aansluiting is er) Na deze ruimte komt u bij de berging/wasruimte.
Het heeft een ruim overdekte voorporch waar u heerlijk zitten kunt en heeft u voor nog een stuk tuin met bananenboom en kunt u uw auto binnen het hek parkeren.

*Huurprijs is excl
*Klein huisdier toegestaan.
*Appartement is geschikt voor 1 persoon of een koppel.
*Beschikbaar per direct

Property Map

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published.