Nieuwe luxe appartementen met direct uitzicht op zee

Penstraat, Willemstad, Curaçao
Te Koop 595.000. k.k. - Luxe appartement, Penthouse
SR1500 100 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms 0 Year Built

Bouw is reeds gestart!!

Gelegen op een van de mooiste locaties van Curaçao, aan de Penstraat met direct uitzicht over de Caribische Zee. Gelegen tussen het authentieke Punda, Willemstad en de moderne uitgaansgelegenheden van Mambo Beach, direct naast de prachtige wijk Pietermaai.
Hier worden 50 duurzame, energiezuinige “apphotel” appartementen ontwikkeld: Pen Alley 1 en 2.

Het landhuis “De Goede Hoop” is het centrale middelpunt van dit gehele project en zal dienen
als receptie met ontvangstruimte alsmede een horecagelegenheid voor zowel eigenaren als gasten. De “apphotel” appartementen zijn alleen toegankelijk via de centrale ingang van het Landhuis “De Goede Hoop”, waar 24/7 receptie/beveiliging aanwezig zal zijn voor u en de gasten.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, luxueus ingericht en hoogwaardig afgewerkt.

De oppervlakten zijn vanaf 100 m2 met 2 grote slaapkamers en voorzien van elk een eigen badkamer en suite. Grote lichte woonkamer voorzien van een mooie open keuken en een ruim terras voor een heerlijk loungebank en een gezellige eettafel. Elk “apphotel” appartement heeft zijn eigen invalshoek waardoor u zelf kunt bepalen wat de voorkeur geniet. De appartementen zijn vanaf 100m2 met optioneel een bijbehorend luxe interieurpakket. Ook kunnen de appartementen vergroot worden naar 200 m2 of zelfs 400 m2 en diverse opties qua indelingen, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen.

Het “apphotel” appartement geeft u de mogelijkheid dat u er permanent kunt wonen en of voor een kortere duur kunt verblijven en voor de overige periode door de hotelexploitant verhuurd wordt zodat u een goed rendement maakt op uw investering. Overige diensten die aangeboden worden zijn: van ophalen van het vliegveld tot medische verzorging.

– Nog enkelen beschikbaar!
Vraag nu de brochure aan of contact ons voor meer informatie en prijzen.

Property Map

Similar Properties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *