Nieuwbouw woning te Zapateer ( nabij Santa Rosa)

Kaya Noord Zapateer, Willemstad, Curaçao
Te Huur 1.975. per maand - Gezinswoning, vrijstaande woning
SR1570 150 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms background Layer 1 500 m2

Deze nette, moderne, recent gebouwde moderne tropenwoning ligt in de rustige (nieuwbouw)wijk  Zapateer. Dit is een nieuwe buurt bestaande uit nieuwbouw woningen en appartementen gelegen in de buurt van de Santa Rosa omgeving. In de omgeving zijn vele voorzieningen in de vorm van horeca en winkels te vinden, de bekende Mangusa Hypermarket is slechts 5 minuten rijden evenals de bekende scholen Radulpus en Marnix. Het centrum van Willemstad is eveneens slechts 10 minuten rijden.

De woning heeft een moderne keuken, is uitgevoerd met kunststof kozijnen, er is 220V in de hele woning aanwezig, ruime was- en opbergruimte, kortom van alle gemakken voorzien. De woning heeft 3 slaapkamers (allen airco) en 2 badkamers.  Veel privacy, zowel voor als achter een overdekte porch, een ruime tuin rondom de woning, voldoende parkeerplek op het terrein, automatisch hekwerk en alarminstallatie aanwezig.

!LET OP: er wordt een (tropische) tuin aangelegd, dwz een paar palmen en bougainville ter afscheiding. Daarnaast staat het huurder vrij in goed overleg zelf bijvoorbeeld een eigen palapa te laten plaatsen. Er is ook voldoende ruimte voor of een (intex) zwembad.

  • exclusief w/e/g
  • inclusief TV/internet
  • inclusief tuinonderhoud
Property Map

Similar Properties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *