Modern split- level appartement met prachtig uitzicht.

Jan Thiel, Curaçao
Te Koop 575.000. Nafl - Appartement
SR1389 175 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Garage
Sfeervol ruim split-level appartement te koop in Terrasse A La Mer (Jan Thiel). Hier kunt u zorgeloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland. Deze split-level appartementen bieden u maar liefst 175m2 goed ingedeelde woonruimte. Rondom het appartement is een mooi onderhouden tuin met grote palmbomen en een gemeenschappelijk zwembad vlak voor de deur. Eventueel zijn ook aanlegsteigers te huur voor uw eigen boot, dat wil toch iedereen die luxe!
Omschrijving appartement:
Een nette galerij biedt toegang tot een zeer ruim appartement van circa 175 m2. Op de eerste verdieping bevindt zich een volledige master suite met inloopkast en badkamer. De luxueuze badkamer is voorzien van sanitair van Grohe kwaliteit (of vergelijkbaar).
Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u de luxe open keuken (Siemens kwaliteit of vergelijkbaar) compleet met vaatwasser, 2-deurs koelkast, combi oven/magnetron en ontbijtbar. Vanuit de ruime en lichte woonkamer, die via een glazen schuifpui verbonden is met een royale overdekt terras, heeft u een prachtig uitzicht over het Spaanse Water.
Via de trap bereikt u de 2e verdieping met nog eens 2 slaapkamers, een badkamer en een half open vide naar de woonkamer beneden. Hoewel alle slaapkamers airconditioning hebben, zult u hier waarschijnlijk weinig gebruik van maken omdat de heerlijke passaatwind voor optimale verkoeling zorgt in dit frisse appartement.
Een split-level appartement is verder voorzien van een separate was- annex opbergruimte. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS televisie aansluiting, telefoon en internet. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een parkeerplaats. De woning beschikt ook over goed een afsluitbare garage van 30m2 onder de woning.
Een split level appartement kopen?
De split level appartementen zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curaçao is onveranderd hoog en Jan Thiel is een erg gewilde locatie. Vlakbij de supermarkten, sportschool en populaire stranden als Zanzibar en Papagayo beach zal dit appartement een hoog huurrendement kunnen opbrengen.
Property Map

Similar Properties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *